PaperPassion in beeld en op naar KreaDoe!

KreaDoe 2019

PaperPassion was drie dagen lang een intensief feestje. Maar tijd om bij te komen (en na te genieten!) hebben we niet want tussen thuiskomst van PaperPassion en vertrek naar KreaDoe zitten maar 7 dagen!
,
Het is dus een race tegen de klok om producten te sorteren, voorraden te bekijken, aan te vullen, (in hoeverre dat lukt in die korte tijd), en de bestellingen uit de webwinkel dagelijks te versturen.

Op het moment dat ik deze blog tik zit ik werkelijk tussen stapels kaartjes welke nog uitgezocht moeten worden.

Een korte leuke foto impressie van hoe Paper Passion was vind je helemaal onderaan deze blog.

Happy Postcrossing is aanwezig op KreaDoe 2019!

KreaDoe dus! Ik moet bekennen dat ik op deze beurs nog nooit geweest ben. Zelfs niet als bezoeker. Vorig jaar was ik uitgenodigd door de organisatie maar lukte het helaas niet om te komen.

En dus is het nu extra lastig om me voor te bereiden. Onze (nu nog lege) stand heb ik alleen op foto gezien en ik probeer me in te beelden hoe deze het leukst ingedeeld kan worden. Nu we in tegenstelling tot bijvoorbeeld PaperPassion wanden hebben in de stand kunnen we gaan werken met kaartenrekken. Dat lijkt me wel heel gezellig staan, dus ik hoop dat het ons en jullie gaat bevallen!

Waar ik extra veel zin in heb is jullie reactie op onze nieuwste illustratrice! We nemen een kleine impressie mee van haar werk, en ik ben benieuwd wat jullie van haar kaartjes gaan vinden!

Je vindt ons in Hal 7. In een hoekstand D019. In onderstaande plattegrond is dat bij het hartje.

Plattegrond KreaDoe 2019
Plattegrond KreaDoe 2019

Impressie PaperPassion

Share: