De start van de blog!

De Happy Postcrossing blog start vandaag! Wat een feest, ik ben zo enthousiast! Vanaf vandaag zullen er regelmatig publicaties verschijnen die allemaal gaan over liefde voor papier en post.

Wie wat waar
Ik, Laura de Bruijn – du Pré, voel me vereerd om het merendeel van deze verhalen aan jullie te mogen vertellen. Soms klimt ook Hilda in de pen. Tevens kun je zo nu en dan ook een gastblogger langs zien komen.

Heb jij nu al een geweldig idee voor deze blog? Laat het weten via een persoonlijk bericht op de Facebookpagina van Happy Postcrossing. Ik kan daar alles mee lezen en je z.s.m. van een antwoord voorzien.

Opbouw van de blog
De meeste publicaties zullen gaan over het postcrossen en snail mail. Er zullen echter ook andere, creatieve onderwerpen aan bod komen, zoals handletteren. Tevens neem ik jullie mee in de wereld van stationery producten en krijgen jullie af en toe een kijkje achter de schermen bij Happy Postcrossing.

Reacties welkom via Facebook
Er is bewust gekozen om reacties op de blog te plaatsen via Facebook. Ik zal bij elke nieuwe blog, (op de uitleg pagina’s na), ook een post op Facebook aanmaken. Laat me gerust weten wat je van de blog vond, ik ben reuze benieuwd. Wie weet heb je ook wel vragen aan de hand van de blog, ik zeg vraag maar raak!

Rest mij enkel nog te zeggen: heel veel leesplezier!

Veel liefs, Laura

Share: