Griezelpost met Halloween!

HalloweenNa de paar prachtige Paper Passion beurs dagen is het weer tijd voor een nieuw onderwerp. Namelijk over een aantal weken is het weer zover: Halloween! Je houdt ervan, of je hebt er niks mee, vaak zit er niks tussenin 😉 Het is de laatste jaren uit Amerika komen overwaaien, en steeds meer mensen en bedrijven doen eraan mee. Vandaag de dag zie je ook dat veel winkels vol liggen met spinnen, pompoenen en dat soort gekkigheid. Van heksensnoepgoed tot glibberige nep slangen, en van kriebelende nepspinnetjes tot zogenaamd afgehakte vingers. Ik moet eerlijk bekennen: ik doe er ook aan mee! Echter wel alleen via de post.

Ik doe via een Facebook groep mee aan een Halloween round robin, dit wordt mijn derde jaar alweer! Mijn enveloppen zijn zelfs al binnen, maar uiteraard maak ik ze de 31e pas open. Ik ben zelf nog bezig met vullen van mijn flopjes en ze gaan deze week op de post. Nog even wachten dus dames, als jullie dit lezen 😉  Uiteraard post ik nog geen inhoud van de te versturen enveloppen, anders is het verrassingselement voor de desbetreffende dames natuurlijk weg. Wat ga je dan wel kunnen lezen in deze blog? Over de griezelpost bij Halloween, en hoe deze round robins in hun werking gaan. Haal je tips en ideeën hier en doe volgend jaar gezellig mee!

HalloweenWat stuur je dan allemaal?
Zelf doe ik mee via de Facebookgroep ‘Postcrossing Holland’. Hier zijn diverse groepen samengesteld waarin we onderling enveloppen met griezelige inhoud aan elkaar sturen. Ik ben begonnen met leuke kaarten shoppen her en der en ik ben de winkels afgelopen naar griezelspullen. Ik vond nep afgehakte vingers, (zie afbeelding), nepspinnen en Halloween chocolade. In bubbelenveloppen ging de hele inhoud de deur uit. Even spannend of alles heel zou blijven en de postbode het niet op een gillen zou zetten als de spinnen eruit kwamen krioelen 😉 Alles is gelukkig op tijd en helemaal heel aangekomen. Op de kaarten schreef ik vooral ‘normale’ teksten, maar ik versierde ze wel helemaal vol met stickers of uit folders geknipte afbeeldingen. Zo deed ik dat ook met de enveloppen. Ik had zelfs eigen Halloween postzegels laten maken voor die ene keer. Een heerlijk proces van inkopen doen, kaartjes zoeken, versieren en andere mensen blij maken, geweldig toch?!

Wat kun je terug verwachten?
Alles is leuk om te krijgen. Of er nu weinig in zit of veel, diegene heeft er echt moeite voor gedaan en dat is van waarde. Voorgaande jaren heb ik hele enge, maar ook hele grappige of creatieve enveloppen mogen ontvangen. De meest originele vond ik degene die in bloedletters een spooky tekst heeft meegestuurd,Halloween envelop en de kaart vind ik echt geweldig! Die heeft de griezelprijs van dat jaar wel verdiend wat mij betreft haha! De rest was natuurlijk ook leuk en de inhoud verschilde ook enorm. Echt een feestje om open te maken! Beoordeel zelf maar op de foto’s 🙂

Doe jij ook mee?
Krijg je al helemaal de kriebels, en dan niet vanwege de spinnen en pissebedden, maar van de zin om mee te doen? Meld je dan aan op één van de social media postcrossing groepen en ga meedoen! Wie weet kun je nog wel ergens aansluiten zelfs dit jaar! Houd je ogen alvast open in de winkels, elk jaar verzamel ik weer nieuwe enge hebbedingetjes, je kunt er nooit genoeg hebben zeg ik maar 😉

Rond 31 oktober volgt er nog een blog over de inhoud van de enveloppen dit jaar. Zowel wat ik gestuurd heb, als wat ik ontvangen heb. Ik ben nu al zo benieuwd!! Kijk je dan met me mee hier in de blog? Tot dan!
Trick or treat

Share: