Post post post!

Hallo allemaal vanaf mijn sta tafel! Door een operatie aan mijn rug heeft deze blog even op zich laten wachten, maar dat mag de pret niet drukken 🙂 Deze blog gaat, zoals de titel al zegt, over post en post en nog meer post! Dat waar we allemaal op wachten als de postbode komt. Dat waar we naar uitkijken als we thuiskomen, en hopen dat de deur niet goed open gaat door de berg post 😉 Laten we beginnen met mijn post!

Halloween

Halloween
Op 31 oktober was het Halloween, en op 21 oktober heb ik hier de blog ‘Griezelpost met Halloween’ voor geschreven. Hierna ben ik aan de slag gegaan met de Halloween swaps die in het verschiet lagen. Nadat ik al diverse winkels ben afgestruind naar griezelmateriaal heb ik ook de leukste kaartjes geshopt. Ik ben zelf groot fan van Belle and Boo, dus natuurlijk zaten deze in de selectie. Het zijn uiteindelijk de vier kaarten geworden die je in de afbeelding ziet. Ik ben fijn een middagje gaan stempelen, stickeren, schrijven en tapen. Mijn man snapt écht niet wat ik hier leuk aan vind 😉 maar wij weten wel beter, of niet? Ik heb ook geen idee waarom Halloween me zo pakt, ik denk dat ik stiekem zelf als kind langs de deuren had willen gaan in een super schattig/eng pakje. Ook dit jaar heb ik weer hele leuke inzendingen terug gekregen, en zelfs een extra van iemand buiten mijn groepje. Op 31 oktober heb ik alle flopjes geopend, en zie een deel van het geweldige resultaat maar op de foto’s. Spooooooky and fun! Ik ben overigens ook instant verliefd op dat spookje 😉

Herfst
Bovengenoemd thema valt in de herfst. Natuurlijk kan ik het seizoen van gekleurde, vallende blaadjes niet ongemerkt aan me voorbij laten gaan. Houden jullie van de herfst? Ik heb een hekel aan de regen, maar de kleur veranderingen in de natuur vind ik prachtig. Ik heb daarom ook wederom meegedaan aan een Round Robin. Deze keer een ronde van 10 weken lang; de herfstronde. Dit gebeurde weer via de Posctcrossing Holland Facebookpagina. Elke week schrijven we elkaar een herfstachtig kaartje, het liefst met herfstversieringen d.m.v. tape, stickers, e.d. Sommigen zonden bijvoorbeeld ook herfstthee mee, lekker! Deze week is het laatste kaartje alweer verstuurd én ontvangen. In de ene afbeelding zie je hoe ik mijn kaarten verstuur, en in de andere zie je mijn alle tien ontvangen kaarten.

Happy Postcrossing verjaardagspost
Dan was er nog de zevende verjaardag van onze Happy Postcrossing shop op 07-11 j.l. Hiep hiep hoera! Wat geweldig dat de shop al zo lang mag bestaan. Happy Postcrossing is echt uitgegroeid van klein naar heel groot assortiment. Ik ben echt al fan en klant vanaf de eerste dag 😉 Eigenlijk wel jammer dat ik die eerste bestelling niet gefotografeerd heb! Hoe leuk is het dat ik inmiddels deze blog schrijf en zo betrokken ben bij de shop?

Voor de verjaardag is er een hele leuke actie bedacht: Stuur ons een kaartje en je krijgt een kaart naar wens beschreven terug. Hoe leuk is dat?! Hieronder alvast een kleine greep uit de kaarten die we druk aan het schrijven zijn geweest!

Wie heeft er allemaal mee gedaan? Laten jullie je terug ontvangen kaartjes zien aan ons op Facebook en Instagram? Vergeet ons niet te taggen 😉
Wat een plezier hebben we gehad als de postbode langs kwam. Allerlei soorten kaarten kwamen door de brievenbus. Iedere dag weer, een week lang! Prachtige kaarten van één van Hilda’s favoriete merken Inge Löök. Maar ook Mila Marquis, Studio Draak en vele anderen ploften op onze mat!

Iedereen veel plezier met de ontvangen kaarten en nog heel veel postplezier in de toekomst. Op naar de volgende zeven jaar, of maken we er 70 van ? 😉

Hoe bewaar je ingekomen kaarten?
Dit is een vraag waar ik nieuwsgierig naar ben. Daarom hebben we gevraagd of jullie foto’s en ideeën willen insturen. Afgelopen week hebben veel mensen foto’s ingezonden, super bedankt allemaal! Binnenkort zal ik hier een blog van maken, houd de Facebookpagina dus in de gaten 😉 Ik zie je graag weer bij de volgende blog, tot dan!

Vrolijke groeten, Laura

Share: